Auto

Tranzactia de leasing auto in mai multe etape

car leasing auto

Locatarul alege o masina care sa raspunda tuturor nevoilor actuale. Principalele conditii ale contractului de leasing auto la firma Elite Cars Leasing, vor depinde de programul selectat, tinand cont de caracteristicile functionarii, capacitatile tale financiare etc. Compania Elite Cars Leasing selecteaza pachetul de servicii cel mai confortabil pentru tine.

Leasingul auto prevede doua optiuni de tranzactie: cu transferul de proprietate catre client si fara transfer de proprietate. In primul caz, la rezilierea contractului, vehiculul poate trece in proprietatea ta, fiind necesar sa completezi toate documentele necesare, sau, autovehiculul se intoarce la compania de leasing.

Documente necesare

Compania de leasing decide posibilitatea de a incheia o un contract de leasing pe baza pachetului de documente pe care va trebui sa le furnizezi. Pentru companii, de regula, acestea sunt: ​​elemente constitutive, documente financiare etc.

Daca cererea ta de cumparare a unui vehicul in leasing este aprobata, urmatorul pas va fi elaborarea si semnarea documentelor: acorduri de cumparare si vanzare in leasing, specificand drepturile locatarului si ale prestatorului de servicii: procedura si conditiile de inregistrare a masinii, intretinere, reparatii etc.

Apoi, clientul efectueaza o plata in avans, iar compania de leasing livreaza masina. Plata in avans este platita de locatar numai daca este prevazuta in programul de plata. Vehiculul este asigurat obligatoriu. De asemenea, clientul poate face o asigurare in mod independent, acest lucru fiind stipulat in contract.

Elite Cars Leasing te va  ajuta sa intelegi toate complexitatile acestui proces, luand in considerare toate detaliile, si, dezvoltand programe separate pentru persoane fizice si juridice.

Avantajele colaborarii cu Elite Cars Leasing

Libertatea de alegere a serviciilor. Se iau in considerare toate dorintele tale si se ofera posibilitatea de a combina servicii, indepartandu-te de pachetul standard. Elite Cars Leasing ofera clientilor sai nu numai leasing auto, ci si alte servicii: inchirieri auto pe termen scurt si pe termen lung, inchirieri de masini operationale cu consolidarea conturilor etc.

Nivel ridicat de serviciu si control constant. Elite Cars Leasing isi imbunatateste constant munca, primind feedback pozitiv de la clientii sai. Se ghideaza dupa principiile fiabilitatii, punctualitatii si profesionalismului. Poti fi sigur ca toate obligatiile din contract vor fi indeplinite integral, iar masina va fi livrata la timp.

Transparenta economica si conditii favorabile. Se incheie un contract de leasing simplu, care reflecta un pret fix al serviciilor si toate conditiile de cooperare. Se ofera preturi speciale pentru leasing auto. Contractul poate include servicii suplimentare de intretinere a masinilor, economisind timpul in cautarea de centre de service fiabile.