Tehnologie

Informatii utile despre motostivuitoarele Nissan

Informatii utile despre motostivuitoarele Nissan

Fiind unul dintre liderii in productia de echipamente de incarcare, Nissan ofera o gama completa de utilaje pentru a satisface marea majoritate a nevoilor din diverse industrii. Oferta include, printre altele, si un motostivuitor Nissan cu motor diesel si pe gaz, cu o capacitate de ridicare de 1,5-8,0 tone, modele electrice cu trei si patru roti, cu o capacitate de incarcare de la 1,25 pana la 3,0 tone.

Informatii utile despre motostivuitoarele Nissan

Designul produselor Nissan este rezultatul unei cercetari atente – principalele caracteristici fiind, durata de viata, siguranta, usurinta de gestionare, informatiile de mediu. Aceasta atentie deosebita a detaliilor, conduce la crearea de echipamente de transport si de incarcare care sa indeplineasca cele mai inalte standarde tehnice de calitate.

Cele mai populare modele de motostivuitoare Nissan au o serie de avantaje incontestabile fata de concurenti. Avantajul incontestabil al incarcatoarelor cu motor cu ardere interna (ICE) este motorul Nissan. Astazi, aceste motoare pot fi vazute pe marea majoritate a incarcatoarelor altor marci, deoarece acestea s-au stabilit ca fiind cele mai fiabile si mai economice. In acelasi timp, pe motostivuitoare Nissan functioneaza chiar mai bine, deoarece motoarele au fost proiectate special pentru ele.

Gama de modele de motoare este compusa din modele GPL, benzina si diesel, cu o capacitate de incarcare cuprinsa intre 1,5 si 8 tone. Emisiile de gaze de esapament de la motoarele Nissan sunt mult mai mici decat cerintele actuale ale UE si ale SUA. Doar motostivuitoarele Nissan sunt echipate din fabrica cu un convertizor catalitic cu trei trepte de gaze de esapament si cu un sistem de control electronic. In cazul incarcatoarelor Nissan, multe modele sunt echipate cu un sistem special patentat de protectie a motorului si a transmisiei impotriva supraincalzirii, care nu numai ca opreste motorul daca temperatura creste, ci reduce in mod deliberat viteza motorului.

Fiabilitatea operationala a echipamentului Nissan este sporita si de capacitatea de a furniza piese de schimb disponibile in cantitati suficiente, de acest lucru depinzand pretul unui astfel de utilaj. In domeniul absorbtiei vibratiilor, Nissan a depasit competitorii. Spre deosebire de alte dispozitive, sistemul patentat Nissan absoarbe nu numai vibratiile din motor si transmisie, ci si din suprafata drumului. Inima acestui sistem este o cabina de protectie plutitoare, care este atasata la rama incarcatorului prin intermediul unor suporturi „plutitoare”, iar capota, scaunul, panoul frontal etc. sunt atasate la acest sistem, care asigura confortul operatorului, dar protejeaza si multe componente ale incarcatorului, de exemplu, electronica, extinzand  durata de viata.