Carti

Manualul de franceza clasa 8, ghidul tau lingvistic in excursia de la Paris

Cine  nu a visat sa viziteze Parisul, sa se plimbe pe malurile Senei si sa negocieze cu buticarii? Ce minunatie de carti si de suveniruri au! Gravuri, carti postale vechi, timbre si tablouri, reviste, adevarate comori pe care le poti cumpara avantajos. Carti de dimensiunea unei cutii de chibrit care pot fi citite cu lupa, dar si dulciuri facute manual si sapunurile lor din ierburi aromate si condimente. Mai au si coniac fin de tot in sticlute care imita obiectivele turistice: Turnul Eiffel, castelele.

Sena linisteste si curge misterios, agitatia pariziana te cucereste pe loc. Dar trebuie sa iesi din oras si sa vizitezi si o ferma sau o podgorie, sa stai la masa cu francezii si sa iei la rand castelele. Franta era stralucitoare in epoca medievala si prin cladirile sale vechi, dar si prin cele moderne a ramas la fel.

Poti merge la Paris, fara sa stii limba lui Balzac? Raspunsul este nu! Francezii sunt mult mai intelegatori fata de greseli decat sunt multi dintre romanii nostri, dar sunt mandri. Vor sa le vorbesti stalcit, cum poti, numai sa li te adresezi in limba lor.

Iata de ce va propun sa inarmati copiii cu franceza clasa 8 inainte de a planifica excursia la Paris.

Copiii invata repede si bine si din moment ce au invatat temeinic un lucru, greu se mai sterge din mintea lor. La varste fragede, micutilor nu le pasa, cand sunt corectati, fiindca gresesc. In adolescenta deja refuza sa mai repete, daca in clasa colegii sau profesorul rad de ei.

Formandu-se pronuntia si avand in minte topica specifica, regulile de gramatica, elevii vor vorbi mai corect decat adultii.

Manualele de limba franceza clasa 8 care se pot comanda de pe site-ul librariei Delfin.ro sunt cele mai bune din tara, fiindca provin de la editurile specializate in manuale de limbi straine.

La ciclul gimnazial, temele din manuale sunt de interes general, asa ca ii ajuta pe cei care doresc sa calatoreasca:

  • sa se intereseze de anumite produse si sa le cumpere. Aici intra si achitarea produselor, discutii cu vanzatorul despre cantitate, pret.
  • sa solicite informatii despre anumite locuri si obiective turistice, mijloace de transport in comun.
  • sa comande mancare la restaurant.
  • sa completeze formularul la hotel.
  • sa inteleaga explicatiile ghidului in limba franceza.
  • sa discute politicos cu localnicii, sa multumeasca pentru ospitalitate.

Un parteneriat cu libraria Delfin.ro asigura o educatie de calitate tuturor cititorilor. Aprovizionarea este combinata cu cele mai avantajoase preturi si cu livrarea prompta la domiciliul cumparatorului.

Pe site-ul librariei prezentate mai sus se intalnesc carti diverse. Manuale se pot comanda pentru toate clasele si toate obiectele de studiu, dar sunt utile si cartile cu teste pentru obtinerea permisului de conducere, cele de dezvoltare personala si de literatura.

Un adevarat tezaur aflat la indemana tuturor se afla pe site-ul acestei librarii care colaboreaza cu cele mai bune edituri din tara.

Nu va duceti la Paris, fara sa invatati foarte bine limba franceza, fiindca stiind limba lui Voltaire veti face o impresie excelenta si veti castiga simpatia localnicilor, care va vor coplesi cu atentii!