Travel

Îmbogăţeşte-ţi viaţa şi distrează-te în cele mai noi circuite exotice organizate de Dal Travel

Ştiai că Madagascar mai înseamnă şi „Țara malgașilor”? Sau că insula Madagascar este a patra cea mai mare insulă din lume, după Groenlanda (aparţine Regatului Danemarcei), Noua Guinee (Oceanul Pacific) şi Borneo (Asia)? Circuitele exotice organizate in 2019, inclus destinatii unice unde poţi admira templele budiste din insulele Sri Lanka şi Maldive si multe alte obiective si destinatii unice. Un mic sfat: trebuie neapărat să descoperi şi să guşti din neobişnuita bucătărie jamaicană. Nu de alta, doar creează-ţi cele mai frumoase amintiri din locurile pe care le alegi!

Tu ce preferi? Cele mai noi oferte de circuit exotic pentru anul 2019

Dal Travel îţi pune la dispoziţie pachetul turistic Madagascar Adventure. Vei avea ocazia să te plimbi prin Antananarivo, Andasibe, Ambositra, Ranomafana,  Fianarantsoa şi Anakao. Cele mai frumoase privelişti le vei găsi în parcurile naţionale, rezervaţiile naturale, admirând, pe de altă parte, orhideele şi lemurienii. Printre altele, vei merge în Ferma Naturală Pereyras care găzduieşte o varietate de specii de cameleoni, broaşte şi şerpi.

Vei vedea Parcul Național Tsimanampetsotse care pune la dispoziţie diferite specii de flamingo, inclusiv cunoscutul flamingo roz, dar și alte curiozităţi, precum șoarecele maro și lemurul sportiv. Nu uita de plimbarea cu canoea spre insula Nosy Be.

Circuitul exotic Madagascar Adventure  este un pachet turistic de 13 zile,cu meseleprincipale ale zilei incluse. Vei dormi cinci nopţi la hotel, trei nopţi în bungalow, două nopţi la cabană şi două nopţi la pensiune. În funcţie de perioada anului 2019, dar şi a anului 2020, tarifele turistice diferă între 2.880 USD şi până la 3.500 USD de persoană.

O altă destinaţie exotică este către insulele Sri Lanka & Maldive, oferită de Dal Travel. Sri Lanka este o ţară insulară din Oceanul Indian, aşezată în sudul Asiei. Ştiai că Republica Maldive este cel mai mic stat din Asia?

Noul circuit exotic te va conduce prin Colombo, Sigiriya, Dambulla, Matale, Nuwara Eliya, Polonnaruwa, Kandy, Male Atoll, Negombo, Kitulgala, Maskeliya, Haputale, Udawalawe şi Talalla. Ai şansa de a vizita Dambulla, un mare complex de temple situate în peşterile din Sri Lanka, care aparţine Patrimoniului Mondial al UNESCO.

Te vei bucura de grădina de condimente din Matale, aflând totodată şi despre beneficiile lor. La dispoziţie îţi vor sta atât cascada Rawana, cât şi pădurile de eucalipt. Pentru că afară e cald şi frumos, vei fi încântat de aromele dulci ale îngheţatei din Sri Lanka! Pachetul turistic include 16 zile de poveste. Poţi pleca în orice zi doreşti, iar preţul este de 2.405 USD de persoană, în cameră double, respectiv 865 USD supliment single.

Best of Jamaica – The best travel

Dal Travel te invită să cunoşti circuitul exotic pentru 2019 Best of Jamaica, plimbându-te prin Montego Bay, Negril, Kingston şi Mayfield Falls. Jamaica este o ţară insulară din Marea Caraibelor. Nu este sigur dacă îl vei întâlni pe Jack Sparrow, dar cu siguranţă vei cunoaşte cele mai frumoase locuri ale insulei Jamaica.

Distrează-te anul acesta prin dobândirea unor noi cuvinte în jamaicană. Vei face un tur al satului Rastafari, centrul filosofiei şi modului de viaţă al culturii Rastafari.

Câteva obiective tursitice în acest circuit exotic sunt Piaţa Sam Sharpe, Grădina Charles, Biserica Parohială Sf. Catherine sau Casa Vechilor Împăraţi. Vei putea petrece o seară tradiţional-jamaicană luând cina alături de localnici.

Pe de altă parte, vei putea participa la o clasă de gătit în care vei învăţa principalele elemente de bază în bucătăria jamaicană sau vei admira arhitectura impresionantă a Oraşului Spaniol. În funcţie de perioada circuitului exotic Best of Jamaica, tarifele variază între 1.975 USD de persoană pentru anul 2019 şi 2.015 USD pentru 2020. Nu în ultimul rând, pachetul turistic presupune opt zile de distracţie şi recreere.

Dal Travel este o agenţie de turism şi ticketing, reprezentând unul dintre cei mai importanţi Tour Operatori din România. Se află de 19 ani în domeniul serviciilor turistice, dobândind calităţi profesionale de înaltă calitate.

Te-ar putea interesa si Unde gasesti cea mai variata oferta de circuite exotice