Cumpararea de garsoniere noi Bucuresti a devenit mai accesibila pentru familiile tinere. In plus, cumparatorii vor beneficia de o garsoniera spatioasa foarte interesanta si originala, oferind oportunitatea de a realiza interiorului viselor tale.

In apropierea casei, indiferent de zona rezidentiala,  exista  gradinita si scoala, pentru siguranta copiilor ce locuiesc in aceste garsoniere Bucuresti.

O garsoniera noua cumparata in Bucuresti ofera  o viata confortabila deoarece in apropiere exista cluburi pentru copii, studiouri de dans, magazine, farmacii, stomatologie, saloane de infrumusetare.

In noua ta casa va functiona principiul “o curte fara masini”: adica garajul este localizat la subsol, iar parcarea este amplasata exclusiv in jurul perimetrului garsonierelor, iar o zona pietonala este amplasata in interiorul zonei curtii pentru plimbari linistite si in siguranta.

Garsonierele sunt un mediu special, cu o componenta de imagine solida, cu design special si gama de culori. Garsonierele din zonele  rezidentiale sunt case moderne, calde si confortabile, un loc ideal pentru a trai impreuna cu familia si a te intalni cu prietenii.

Infrastructura proprie bine dezvoltata a complexului de garsoniere de vanzare Bucuresti, indeplineste toate aceste cerinte si creeaza conditii ideale pentru odihna si confort.

Aceste garsoniere noi din Bucuresti vor deveni pentru tine un loc favorit, in care vei veni cu placere de la serviciu, deoarece sunt create pentru cei care apreciaza confortul, linistea, frumusetea arhitecturii si ecologia excelenta a mediului.

Conceptul proiectului se bazeaza pe dorinta de a combina stilul si confortul locuintelor urbane moderne, cu beneficiile unei garsoniere in capitala tarii. Complexul rezidential de garsoniere este facilitat cu tot ceea ce este necesar pentru o viata confortabila.

Piata imobiliara moderna din Romania se schimba in mod constant si se extinde. Rata de crestere a constructiilor de cladiri noi in fiecare an si in crestere rapida, formeaza  astfel o varietate bogata de propuneri pentru cei care au decis sa cumpere garsoniere Bucuresti.

Pana in prezent, Tophome.ro ofera cele mai de succes si rentabile solutii la problemele legate de achizitionarea de bunuri imobiliare in Bucuresti,  privind termenii si parametrii cei mai favorabili.

Garsonierele noi de vanzare in Bucuresti sunt apartamente moderne cu o camera, cu suprafata construibila in medie de 42 de metri patrati, care  se potrivesc persoanelor fizice active si independente. Garsonierele noi din Bucuresti sunt dotate cu o camera, o bucatarie, o baie, balcon, lift, demisol, structura rezistenta din beton.

De asemenea garsonierele nu sunt create in stilul vechi, ci sunt construite in stilul modern decomandat.

Citeste si Diferente intre locuintele noi si vechi din Bucuresti