Diverse Fashion Imobiliar

Cum să pictezi fundaluri pentru fotografii pentru alimente și produse pe vinil

Fundalurile pentru fotografii alimentare și comerciale ar putea fi destul de greu de găsit în unele regiuni ale lumii. Există mai multe ghiduri disponibile despre cum să îți faci propriile fundaluri texturate și din lemn. Cu toate acestea, când vine vorba de mobilitate și economii de spațiu, fundalurile de vinil sunt perfecte. De asemenea, nu este greu să le faci. Majoritatea nouăzeci de fundaluri care se folosesc în fotografii sunt de regulă proprii creații. Fundalurile de vinil sunt create cu atenție în ulei. Un fotograf profesionist București te poate îndrumă în realizarea acestor tipuri de fundaluri.

Este necesară o rolă mare de folie de vinil PCT. De preferat varianta de 16 mil. Nu este o idee bună să folosești ceva mai subțire, deoarece nu va funcționa. Este necesară și vopsea cu cretă mată. Poți achiziționa chiar mostre de vopsea acrilică mată de la un magazin specializat. Dacă nu este vopsea cu cretă, totuși, nu veți obține o suprafață asemănătoare cu piatră sau beton. Trebuie să fie vopsea acrilică care să adere la vinil și să fie mată, astfel încât să nu ai de-a face cu strălucirea pentru ca o fotografie de produs să fie una reușită. Vei avea nevoie, de asemenea, de un sigilant mat pentru a-l menține curat și pentru a preveni distrugerea în cazul în care alimentele se varsă pe el.

Metoda de a picta fundaluri pentru fotografiile pentru alimente

În cele din urmă, vei avea nevoie de carton, perii, bureți, prosoape de hârtie și cleme pentru a menține vinilul pe loc în timp ce vopsești. Pentru a începe, alege o bucată de carton care este ceva mai mare decât dimensiunea fundalului pe care îl vei picta. Acest lucru este pentru a proteja suprafața pe care vei picta fundalul. De asemenea, va trebui să tăi foile de vinil pentru a se potrivi cu proiectul tău. Următorul pas este alegerea culorilor vopselei. Aceasta poate fi cea mai dificilă fază. Un fotograf profesionist Tulcea își va prelucra toate fundalurile obținând cel mai bun rezultat pentru alimentele care urmează să fie fotografiate.

Stipulează o zonă mică cu cea mai deschisă nuanță folosind o perie uscată și așeza frunzele fericite pe copaci fericiți. Aplică o mică aplicare a culorii complementare după aceea, să te asiguri că nu amesteci prea mult. Apoi repetă cu cea mai profundă nuanță. După aceea, adăuga puțină vopsea metalică. Folosind cea mai deschisă nuanță, aplicați un alt strat. Ca să îl obți perfect trebuie să îl înmoi puțin și  să aplici un alt strat sau două. Trebuie să te asiguri că pictezi marginile fiecărei porțiuni suprapuse, nu o vei putea vedea după ce camera se va retrage. Nu va fi văzut în timp ce fotografiezi prim-planuri, deoarece zona pe care o vei înregistra este foarte mică.

Acest lucru este critic. Dacă nu îl sigilezi, când îl cureți, vopseaua se va desprinde. De asemenea, merită remarcat faptul că etanșarea nu îl va ține în siguranță de orice. Nu trebuie folosite șervețele de spălat cu înălbitor. Atât materialul de etanșare, cât și vopseaua vor fi îndepărtate, deși nu în totalitate decât dacă răzuiesti foarte tare.  Chiar și atunci când se folosește metoda de înțepare identică, peria și buretele generează două aspecturi destul de distincte. Când dezvoltați diferite tipuri de fundal, reține că acestea nu arată niciodată bine atunci când fața ta este în mijlocul lor. Când este privit de aproape, fundalul maro pe care l-ai produs pare a fi murdar.