Tehnologie

Cum ne usureaza viata noile profile led?

Orice cladire noua are nevoie de iluminare prin intermediul unor benzi led si de cele mai multe ori acestea sunt acoperite cu profile led. Exista mai multe tipuri de profile led, iar acestea se diferentiaza in functie de forma si dimensiunea benzilor, cat si in functie de nivelul de iluminare de care incaperea are nevoie.

In timp ce unele acopera banda led in totalitate, altele o acopera doar partial. Gasirea unor solutii de iluminat sustenabile este o prioritate pentru foarte multe firme, mai ales cand vine vorba de spatii foarte mari, care au nevoie de iluminare in permanenta. In acest caz se iau in calcul costurile de mentenanta, precum si forma pentru profilele led alese.

Solutiile de iluminat eficiente sunt o prioritate pentru marile companii, care incearca sa reduca din ce in ce mai multe costurile asociate energiei electrice. Cu ajutorul noilor optiuni de iluminat, se reduc cheltuielile in mod semnificativ pe termen lung, se obtine iluminare continua indiferent de temperatura si se evita investitiile in mentinerea si schimbarea corpurilor de iluminat.

Banda led este astfel din ce in ce mai populara si datorita nevoii de a adapta aceasta solutie la designul si spatiul avut la dispozitie, achizitionarea unor profile led ofera posibilitatea de a masca si de a proteja sursa de lumina.

Cel mai adesea se folosesc profile led aluminiu, deoarece acestea regleaza cantitatea de caldura emananata de banda led si sunt usor de montat. Datorita benzii adezive, acestea pot fi amplasate cu usurinta in aproape orice spatiu, iar latime lor este de obicei pe masura benzii, implicit foarte mica si discreta.

Cu ajutorul unor profile led se poate obtine un aspect mai modern al unei incaperi si datorita telecomenzii avute la dispozitie, culorile pot fi reglate, iar intensitatea luminii poate fi ajustata in functie de momentul zilei. Astfel se poate opta pentru o lumina clara in timpul zilei si una difuza, usor romantica in timpul serii. Mai ales in proiectele de tip HORECA aceasta caracteristica atrage atentia clientilor si ai oaspetilor cazati si ii motiveaza sa opteze pentru un hotel in detrimentul altuia.

Noile tehnologii ne fac viata mai usoara si ne ajuta sa ne relaxam mult mai usor, datorita impactului pe care il au asupra emotiilor noastre.

Noile profile led liniare sunt cele mai eficiente, deoarece consuma mai putina energie electrica si totodata sunt echipate cu toate piesele necesare. Acestea au astfel o eficienta energetica ridicata, lumineza in totalitate si pot fi folosite pentru foarte mult timp fara a face alte investitii suplimentare. Unele profile led sunt mai ieftine, insa nu prezinta sursa de alimentare, o banda led si toate accesoriile necesare si veti fi nevoiti sa investitii sume aditionale de bani pentru a le folosi in totalitate.

La ora actuala clientii pot opta intre trei tipuri de profile led aluminiu, care se diferentiaza in functie de modalitatea de montaj. Astfel, exista profile led suspendate, incastrate si aparente si se potrivesc intr-o masura mai mare sau mai mica in functie de dimensiunea si specificul fiecarui spatiu.

Indiferent ca este vorba despre o conferinta de afaceri sau despre o nunta, foarte multe sali pot fi pregatite in cele mai mici detalii, pentru a se adapta specificului evenimentului si a satisface nevoile clientilor, iar profilele led pota juta la crearea unor noi emotii sau conturarea unei atmosferi speciale. Puteti compara intotdeauna beneficiile aduse de diversele modele de profile led, iar pentru a fi siguri ca ati facut alegerea potrivita puteti apela cu incredere la sfatul expertilor.

Din acest punct de vedere, compania ProfilistLED este specializata in furnizarea solutiilor de iluminat la preturi avantajoase. Tehnologiilor avansate folosite de aceasta si echipa sa de profesionisti sunt factorii principali care i-au mentinut pozitia fruntasa in aceasta industrie inca de la infiintare sa in 2016.