Diverse

Crucea funerară din flori și semnificația acesteia

 

Din păcate, nu putem decide când o ființă dragă va trece în lumea celor drepți, iar în momente grele, cauzate de pierderea unei persoane dragi, orice gest frumos poate alina puțin din suferință.

O cruce funerară reprezintă un ultim omagiu adus celui trecut în neființă și în același timp un mod elegant de a îți prezența condoleanțele și mesajul tău de rămas bun.

Trebuie doar să alegi o cruce funerară elegantă și de calitate de la o florărie online din București, care te va ajută să onorezi memoria celor trecuți în neființă și tot odată te ajută și să treci peste momentele grele ușor și grațios.

Toate florile sunt proaspete si parfumate, iar fiecare aranjament este gândit pentru a sugera respect; conținând flori cu reputatie funerara – cum ar fi garoafe, crizanteme, anthurium, crini sau gerbera, in combinații de bun gust.

Poți alege  combinații de flori și designul cel mai potrivit pentru a aduce un ultim cadou persoanei decedate. Poți comanda o cruce din flori pe care ți-o dorești direct online exact în designul și cu mesajul personal cu care vrei să îți iei rămas bun de la o ființă dragă.

De ce crucea funerară din flori?

Crucea funerară din flori are florile aranjate într-un model încrucișat si poate avea diferite dimensiuni. În crucile funerare se reflectă, de obicei, sentimentul religios al expeditorului și sunt foarte frecvent folosite la înmormântările ținute în biserici.

Crucea este compusă cel mai des din flori albe, deaorece  acestea semnifică puritatea sufletului, umilința în față lucrurilor sfinte, și venerația apropiaților.

Spre exemplu, trandafirii sunt un simbol al onoarei și al respectului, garoafele sunt flori ce poartă cu ele amintirea celui plecat, crizantemele semnifică prietenia veșnică iar alstroemeria arată devotamentul și suportul față de membrii familiei și prieteni.

Florile albe mai simbolizeazpă și durerea și doliul dar și loialitatea și devotamentul față de persoana ce ne-a părăsit.
Coroanele funerare, la fel că și buchetele și coșurile funerare sunt trimise de obicei de către colegi, prieteni sau cunoștințe iar în majoritatea cazurilor există o anumită tema aleasă pentru flori, la nivel de culori sau o anumită specie , care era preferată celui sau celei trecute în neființă.

Crucile funerare din flori, în schimb, sunt folosite deobicei ca aranjamente florare în biserică, pe timpul slujbei și au rolul de ultim omagiu.

 

Citeste si Jerbe funerare premium in Bucuresti