Auto Imobiliar Top stiri

Cauti o firma de mutari in Bucuresti?

Trebuie sa duci un dulap pentru restaurare, sa transporti o canapea si niste scaune la o cabana sau sa cumperi mobila noua pentru casa ta? Atunci ai nevoie de firma mutari Bucuresti.

Profesionistii de la firma mutari stiu sa livreze mobilierul la destinatie in conditii de siguranta si fara zgarieturi sau deteriorari. Angajatii firmei de mutari din Bucuresti nu numai ca pot muta mobila rapid prin usile inguste si de-a lungul treptelor incomode ale scarilor, ci pot si dezasambla si asambla profesional orice fel de mobilier, precum si ambalarea corecta a acestora.

Angajatii profesionisti de la firma mutari sunt intotdeauna tactici si politicosi si in loc de obiceiuri proaste, au o atitudine pozitiva si un bun simt al umorului.

Transport mobilier la standarde europene

Transportul de mobilier in Bucuresti cu firma de mutari, corespunde standardelor europene. Astfel, intotdeauna respecta conditiile de transport stabilite si nu supraestimeaza costurile specificate in contract. Sunt pe deplin raspunzatori pentru mobila pe care o transporta si, in cazul unei situatii neprevazute, vor oferi despagubiri pentru prejudiciul suferit de client. Ambaleaza mobilierul in materiale de ambalare de inalta calitate si de incredere si le transporta intr-un mijloc de transport modern, special echipat. Ia in considerare toate dorintele clientilor firmei si le pasa de confortul lor.

Firma mutari Bucuresti ofera serviciul de transport de mobilier si isi construieste relatiile cu clientii pe urmatoarele principii:

  • Economisirea timpului. Sunt gata sa execute comanda la cererea clientului in cel mai scurt timp posibil. Expertii firmei demonteaza rapid, dezasambleaza, impacheteaza tot ceea ce trebuie transportat si livreaza cu atentie mobila dintr-un loc in altul.
  • Economisirea banilor. Firma de mutari este transparenta in privinta costului. Managerii negociaza imediat toate conditiile si ofera cele mai bune optiuni de transport. De asemenea, stie in avans ce si cat va costa, cat timp va dura mutarea in sine si cate persoane sunt necesare pentru a o implementa.
  • Garantie de siguranta. Politica firmei este de asa natura incat sunt responsabili financiar pentru fiecare lucru care le-a fost incredintat.

Angajatii responsabili si ordonati stiu cum sa se ocupe de orice fel de mobilier: de la birouri simple la mobilier rar si scump. De asemenea, stiu cum sa demonteze si sa asambleze  mobilierul in mod corespunzator, sa transporte fara deteriorari si fara sa piarda componentele si fara sa deterioreze componentele fragile. Daca firma mutari Bucuresti  este relevanta pentru tine, nu ezita sa o contactezi.