Evenimente

5 calitati indispensabile ale unui local de nunta

Daca urmeaza sa organizezi o nunta, principalul element caruia trebuie sa ii acorzi atentie este, de departe, localul de nunta.  Acesta trebuie sa fie capabil sa sustina intreg evenimentul si sa uimeasca toti invitatii.

De asemenea, localul de nunta trebuie sa aiba capacitatea de a-ti oferi servicii ireprosabile, atat in ceea ce priveste mancarea, cat si in ceea ce priveste servirea ei.

Pe langa aceste elemente, mai exista si alte calitati care sunt de-a dreptul indispensabile unui local de nunta:

Capacitatea localului

Nu exista un local universal perfect atunci cand vine vorba de capacitate, insa cu siguranta, exista un local perfect pentru tine.

Este unul dintre micile detalii care pot sa faca diferenta atunci cand organizezi o nunta, asadar, asigura-te ca stii cu exactitate numarul de persoane care urmeaza sa participe la eveniment si incearca sa gasesti un local care sa poata sustine absolut toti oamenii.

Servicii ireprosabile

Frumusetea localului este importanta, insa serviciile oferite sunt esentiale. Chelnerii si personalul trebuie sa asigure o atmosfera perfecta, daca iti doresti ca nunta ta sa se desfasoare ca la carte. Serviciile pot includa buchetele de mireaza, limuzinele sau chiar si muzica.

Este bine sa alegi un restaurant care le are pe toate, deoarece in felul acesta nu va mai trebui sa iti bati capul cu toate aceste elemente.

Iluminare perfecta

Vei face o multime de poze la nunta, asadar trebuie sa ai o iluminare perfecta. Este adevarat, un fotograf profesionist poate sa faca poze perfecte chiar si atunci cand lumina nu este una care sa il ajute, insa majoritatea invitatilor nu sunt fotografi profesionisti si cu siguranta, fiecare dintre ei va dori sa aiba amintiri.

Lumina poate sa vina de la elemente decorative deosebite, cum ar fi niste candelabre in stil venetian sau niste lumanari elegante.

Locurile de parcare

Orice local ai alege, acesta trebuie sa dispuna de un numar suficient de mare de locuri de parcare.

Gandeste-te la faptul ca majoritatea invitatilor vor veni cu masina si trebuie sa aiba unde sa o parcheze. Astfel, trebuie sa ai la dispozitie solutii de parcare cat mai variate, pentru a nu obliga oamenii sa parcheze la 1 km distanta si sa vina pe jos pana la restaurant.

Acustica excelenta

Evident, se va asculta muzica, asadar, indiferent ca ai DJ sau ca ai o trupa, acustica trebuie sa fie una excelenta, in asa fel incat toata lumea sa se bucure de nunta ta.