Auto

Bicicleta noua a celor de la Harley-Davidson

Harley-Davidson

Atunci cand vorbim despre Harley Devidson, probabil ca primul lucru care va vine in cap este o banda de motociclisti. Vremurile s-au mai schimbat insa, iar constructorul, pentru a tine pasul cu ceea ce se intampla azi, a inceput sa se adapteze. Harley Davidson ofera asadar utilizatorilor o optiune foarte buna si anume motocicleta electrica. Desi acest produs s-a dorit a fi unul de succes, el nu s-a bucurat de o popularitate atat de mare.

Acesta este si motivul pentru care producatorul s-a reorientat acum si are in vedere mai nou bicicletele electrice. Acestea sunt prietenoase cu mediul, dar si cu platformele de tip car/bike sharing. O astfel de bicicleta este deja una despre care un numar mare de persoane vorbesc. E posibil asadar ca incepand de anul viitor, compania americana sa puna pe piata niste biciclete pe care cu siguranta multe persoane le vor achizitiona. Desi au prezentat cateva dintre aceste biciclete, mai sunt inca de facut unele imbunatatiri cu privire la acestea.

Toate modelele de biciclete au baterii care se pot detasa. Pretul unei astfel de biciclete ar putea ajunge chiar si la peste 1000 de dolari. In acest pret, cei care doresc sa achizitioneze bicicleta, vor avea totusi parte de un design cat se poate de premium. S-ar putea dovedi asadar o miscarea inteleapta din partea celor de la Harley Davidson. Acest lucru se datoreaza faptului ca populatia urbana migreaza catre solutii de transport care nu polueaza. O astfel de bicicleta va fi cu siguranta una dintre optiunile spre care un numar mare de persoane se vor orienta.

Deja exista mai multi producatori care au inceut sa vanda astfel de biciclete electrice in Europa. In acelasi timp, alti producatori au inceput sa vanda scutere electrice in tarile din Europa. Multe estimari zic ca pana in anul 2023, bicicletele electrice vor atinge o piata de peste 40 de milioane de unitati la nivel mondial. Acestea sunt asdar un mijloc de transport din ce in ce mai raspandit in marile orase. Multe persoane aleg bicicleta in ziua de azi ca mijloc de transport in special in orasele foarte dezvoltate.