Auto

Ai nevoie sa iti repari masina? Iata ce implica cele mai bune servicii de tinichigerie auto!

tinichigerie-auto

Sa fii posesor de autoturism reprezinta un privilegiu, dar si o provocare. Problemele care pot aparea sunt variate si foarte numeroase, iar amenintarea lor pandeste la fiecare pas. Fie ca este vorba despre daune mici sau mari, rezultate in urma accidentelor din trafic, sau despre “surprize“ pe care le poti gasi in parcare, fiecare defectiune trebuie remediata in timp scurt si prin solutii de calitate. Tocmai de aceea, exista service-uri care ofera servicii de tinichigerie auto.

Acestea vizeaza repararea tuturor elementelor care tin de structura metalica a unui autoturism, inclusiv componentele caroseriei masinii. Pentru ca rezultatele reparatiilor sa fie unele cat mai calitative si rezistente pe termen lung, este foarte important modul in care iti alegi service-ul. Afla din acest articol ce implica serviciile bune de tinichigerie si ce trebuie sa iti ofere centrul de reparatii la care decizi sa iti rezolvi problemele aparute la nivelul caroseriei sau structurii metalice auto!

Tinichigerie auto: reparatii in doua etape

Tinichigeria presupune actiuni prin care elementele ce tin de caroseria autoturismului tau sau de structura sa metalica si de rezistenta sunt reparate. Intr-un service profesionist, bazat pe tehnologii moderne si pe profesionisti bine pregatiti in domeniu, serviciile de tinichigerie auto sunt realizate in doua etape:

  • Indreptarea elementelor care compun caroseria auto. Poate fi vorba despre aripi, componentele usilor, plafon sau capota. Este foarte important ca aceste elemente sa fie aduse in aceeasi stare in care au iesit din fabrica, atunci cand masina era noua;
  • Reparatii ale structurii metalice si de rezistenta – in aceasta categorie se incadreaza toate etapele care vizeaza reparatiile profunde ale elementelor mentionate. Tot aici se incadreaza si procesele de chituire si polishare.

Ambele etape implicate de procesul de tinichigerie auto sunt importante si pun umarul din plin la obtinerea unor rezultate impecabile, cu rezistenta indelungata. Pentru ca aceste rezultate sa fie unele cat mai bune, este necesar sa se puna pret si pe alte elemente, in afara respectarii celor doua etape. Alege sa lucrezi cu un service care are:

  • tehnologie moderna – utilizarea celor mai noi tehnologii din domeniu determina scaderea costurilor reparatiilor, precum si eficientizarea rezultatelor. Cu ajutorul metodelor de ultima generatie, operatiunile de tinichigerie auto vor genera rezultate similare cu starea originala a elementelor reparate.
  • personal bine pregatit si experimentat – un mecanic auto bun este cel care stie sa utilizeze in favoarea clientului capacitatea tehologiilor pe care le are la dispozitie. Experienta este importanta deoarece le permite mecanicilor sa imbine tehnicile de lucru clasice cu aparatura moderna, in asa fel incat din aceasta combinatie sa rezulte cele mai bune si rezistente rezultate;
  • servicii de vopsitorie – odata rezolvata partea de indreptare a elementelor de caroserie si reparare a structurii metalice si de rezistenta, trebuie sa se si vopseasca suprafetele. Este bine sa apelezi la un service care iti ofera servicii de tinichigerie, dar si variante moderne si performante de vopsitorie auto. Alege un centru care sa apeleze la tehnologii de ultima generatie, deoarece acestea reduc costurile si sporesc rezistenta.

Pe CarsInv.ro gasesti informatii despre cum poti ajunge la cel mai bun centru de tinichigerie auto din Bucuresti. Tot acolo vei beneficia si de servicii de vopsitorie bazate pe tehnologii moderne. Apeleaza la profesionisti, iar masina ta va arata ca noua!