De mult nu s-a mai intamplat ca un film cu nota de 3 pe IMDB sa umple salile din lumea intreaga. Iata insa ca 50 Shades of Grey reuseste sa depaseasca orice limite si sa umple mii de sali de cinema din intreaga lume. Motivul este cat se poate de simplu: este ecranizarea unei carti de mare succes si pe langa asta prezinta imagini erotice extrem de controversate.

In plus, este interzis intr-un numar destul de mare de tari din intreaga lume, asadar, are toate ingredientele pentru a fi un real succes. Este adevarat, filmul este mult mai apreciat in Romania, unde pe Cinemagia, un site de profil autohton, are nota 6.7.

Despre ce este controversatul film?

Povestea prezinta relatia dintre studenta Anastasia Steele, interpretata in film de catre Daota Johnson si misteriosul om de afaceri Christian Grey. Intre acestia se leaga o puternica relatie plina de erotism si de secrete care mai de care mai intunecate. Filmul prezinta o multime de detalii picante si de detalii extrem de controversate, care te atrag in cinema.

Odata ajuns acolo insa, experienta pare a fi mai putin placuta decat te-ai astepta, cel putin asta spun cei care au urmarit filmul. Majoritatea celor care au fost deja la aceasta ecranizare au concluzionat ca povestea autoarei britanice Erika Leonard este mult mai bine conturata in carte decat in film, lucru care, de ce sa nu recunoastem, se intampla in cazul unui numar foarte mare de carti care sunt ecranizate.

Filmul a fost lansat in toata lumea exact de ziua indragostitilor iar succesul a fost unul incredibil. Astfel, adaptarea bestsellerului erotic nu a avut niciu rival in box office, ajungand sa incaseze peste 230 de milioane de dolari la nivel international, suma care marcheaza cea mai consistenta lansare pe care a avut-o un film cu rating R.

Pe locul doi in clasament s-a situat Kinsman, the secret Service, o adaptare dupa o cunoscuta serie de benzi desenate, iar pe locul 3 s-a situat indragitul personaj de desene animate SpongeBob, cu The SpongeBob Movie.

Daca vrei sa vezi 50 shades of grey, acesta ruleaza inca in majoritatea cinematografelor din tara, asadar, te poti bucura de el si ne poti spune si noua cum a fost.