Uncategorized

5 motive pentru care merita sa iei un împrumut online de la un IFN

Indiferent ce venit ai, exista momente in viata in care bugetul pare sa nu iti ajunga, iar ideea unui imprumut pare cea mai buna solutie. Pentru investitiile mari, imprumuturile bancare sunt cele mai indicate. Pentru urgente insa, imprumuturile rapide oferite de institutiile financiare nebancare sunt cele mai atractive.

Care sunt motivele pentru care ar trebui sa iei in considerare un astfel de imprumut?

  • Se acorda foarte usor. Oricine poate solicita un imprumut online oferit de IFN-uri si cel mai probabil, oricine il poate obtine atata vreme cat are un venit stabil. De regula, actele solicitate se rezuma la un buletin si un fluturas de salariu, sau doar actul de identitate.
  • Se acorda rapid. Creditele nebancare sunt ideale pentru cei care au nevoie urgenta de bani. In unele cazuri acestea se acorda aproape instant, sau in cateva ore de la solicitare. Este adevarat ca sumele oferite de IFN-uri nu sunt foarte mari, insa sunt suficiente pentru a acoperi unele nevoi urgente.
  • Costurile sunt transparente. Chiar daca este vorba despre costuri mai mari decat cele oferite de banci, acestea sunt transparente. Daca soliciti un credit vei sti exact cat vei avea de platit inapoi si in cat timp trebuie sa o faci.
  • Angajamentul este de scurta durata. Poate sa fie un dezavantaj pentru cei care doresc sa plateasca sume cat mai mici in fiecare luna, insa este un mare avantaj pentru cei care nu doresc sa fie datori la institutii bancare sau nebancare pentru perioade mari de timp. De regula, angajamentele sunt luate pentru 30, maxim 60 de zile.
  • IFN-urile vin la pachet cu o serie de avantaje. Dat fiind faptul ca sunt din ce in ce mai multe institutii financiare nebancare pe piata si ca fiecare isi doreste sa atraga clienti, exista o multime de oferte interesante, cum ar fi lipsa dobanzii la prima colaborare. Practic, exista cateva variante prin care poti imprumuta o suma de bani pe care sa o returnezi fara sa platesti nicio dobanda.

Este adevarat ca un imprumut nebancar poate sa insemne si anumite riscuri. Tocmai de acea, cei care apeleaza la o astfel de solutie trebuie sa fie foarte bine informati. Aceste imprumuturi sunt destinate doar situatiilor urgente, in care nu exista nicio alta varianta de informare. De asemenea, imprumuturile rapide trebuie sa fie accesate doar in anumite conditii:

  • Daca exista un venit stabil care sa poata asigura plata la termen;
  • Daca se cunosc cu exactitate conditiile de acordare. Este bine sa te informezi in legatura cu dobanda si cu modul in care trebuie sa platesti inapoi suma;
  • Daca IFN-ul pare unul serios. Cauta IFN-uri cat mai transparente, care ofera toate informatiile importante intr-un loc vizibil pe site. De asemnea, asigura-te ca beneficiezi de un suport cat mai bun daca iti doresti o experienta placuta in acest sens.