Social

5 lucruri pe care să le faci în 2019

5 lucruri pe care sa le faci în 2019

5 lucruri pe care sa le faci în 2019

Am ajuns în februarie și putem spune că luna de trial a acestui an s-a terminat așa că ar cam fi cazul să ne apucăm de făcut planuri pentru 2019. Principala mea preocupare anul acesta va fi să ajung la cât mai multe festivaluri despre care, cu siguranță, voi scrie pe blogul personal, dar și să mă dezvolt cât mai mult pe plan personal și pe plan profesional. Practic, vreau să fie un an bun cu multe vibe-uri pozitive.

Mai jos am făcut o listă de 5 activități și planuri pe care le poți face anul acesta:

  1. Alege o destinație de vacanță și urmărește din timp ofertele pentru transport și cazare. Asfel, până la vară, sigur vei avea biletele deja cumpărate și vei economisi ceva bani. Nu uita să verifici site-urile companiilor aeriene folosind modul incognito din browser.
  2. Fă-ți o listă cu seriale bune și profită de zilele friguroase rămase pentru a sta în fața televizorului la căldură în casă.
  3. Fă-ți timp pentru o pasiune nouă și începe să-i dedici în fiecare zi cel puțin 30 de minute. La finalul anului vei avea peste 160 de ore investite în acea pasiune și cu siguranță vei învăța o grămadă de lucruri de-a lungul anului. Te poți apuca de muzică, dans sau poți începe să-ți construiești un portofoliu foto. Nici nu contează dacă că nu ești un fotograf profesionist. Poți alege să postezi pe unul dintre site-urile de profil cum este 500px, dar și pe Instagram. Peste câțiva ani cu siguranță te vei bucura să-ți vezi toate amintirile la un loc.
  4. Citește mai mult. Nici eu nu sunt o persoană căreia să-i fi plăcut prea mult cărțile în școală, dar am descoperit că uneori fac față mai bine stresului dacă am o carte în mână. Ideea este să alegi subiecte care îți plac și să nu citești doar de dragul de a citi ceva.
  5. Încercă să rezolvi lucrurile la timp. Nimănui nu-i plac treburile neterminate și trebuie să învățăm să nu mai lăsăm pe mâine ce putem face azi.

Pe listă ar mai fi multe de adăugat, dar celelalte poate într-un viitor articol. Până atunci vă las cu o concluzie: fă din 2019 un an despre care poți povesti la început de 2020 și să nu-ți pară rău de lucrurile pe care le-ai făcut, dar nici să nu te gândești că poate ai făcut prea puține.