Diverse

3 accesorii pe care trebuie sa le incluzi in tinutele tale din aceasta toamna

Stim cu totii ca moda este foarte schimbatoare si fiecare sezon vine cu o serie de tendinte interesante si deosebite pe care ne dorim sa le includem in stilul nostru personal. Si chiar daca nu ne sunt potrivite toate schimbarile din lumea modei, cu siguranta regasim piese vestimentare, accesorii si bijuterii care ne incanta si pe care le regasim potrivite preferintelor noastre in materie de moda. Daca in sezonul care tocmai a trecut am avut parte de tendinte colorate, vesele si foarte surprinzatoare, nici sezonul actual nu este mai prejos si cu siguranta are cateva elemente surprinzatoare pe care cu siguranta dorim sa le incercam si sa le combinam cu piesele noastre vestimentare preferate. De-a lungul anilor am incercat si am invatat ce piese vestimentare ne sunt potrivite tipologiei corpului, care sunt cele mai reprezentative culori si cum sa ne accesorizam si chiar daca tendintele actuale nu ne incanta, accesoriile sunt cele care ne pun in pas cu moda si pe care le putem asorta foarte usor la tinutele noastre.

Ramanand in sfera elementelor accesorizante, a acelor frumoase detalii care reusesc sa transforme si sa animeze tinuta, care pot atat de usor sa scoata din anonimat o tinuta monotona etc., in acest sezon putem observa cateva tendite indraznete, iar vis-a-vis de accesoriile potrivite acestui sezon, trebuie mentionate cele mai reprezentative:

Accesoriile de par

Poate ca nu suntem adeptele accesoriilor de par sau suntem constiente ca acestea nu sunt potrivite oricarei tinuta, insa exista momente cand putem transforma o coafura banala, intr-una excentrica, deosebita si care nu presupune deloc efort. Fie ca optam pentru o bentita de par, pentru o cordeluta foarte extravaganta sau ne dorim ceva cu adevarat surprinzator si elegant si optam pentru o agrafa de dimensiuni mai mari sau cateva micute si dragute, cu siguranta aceste accesorii trebuie sa se regaseasca in tinutele noastre si in coafurile pe care le purtam atat zilnic cat si la anumite evenimente importante.

Cerceii lungi si de dimensiuni mari

In aceasta toamna se poarta bijuteriile Statement, de dimensiuni mari si impunatoare si in design-uri care mai de care mai interesante si mai extravagante. Realizati in diverse moduri, colorati, in forme fel si fel, acesti cercei lungi se potrivesc in acest sezon atat tinutelor zilnice, office cat si celor pe care le imbracam la evenimentele de natura mai extravaganta. Acestia ii putem purta si la diverse coafuri, iar alegerea celor mai reprezentativi ramane clar la latitudinea noastra!

Colierele si pandantivele mari, in acelasi stil Statement

Pentru ca stilul Statement este reprezentativ acestui sezon, colierele si pandantivele de dimensiuni mari, extravagante si excentrice sunt niste elemente accesorizante cu care trebuie sa ne completam tinutele. La fel ca si in cazul cerceilor, aceste pandantive de la Roxannes sunt niste accesorii care vor iesi in evidenta si prin care putem transforma in totalitate o tinuta. Cu toate acestea, stilul propriu va fi intotdeauna cel care va dicta natura tinutei, insa ales reprezenativ si in concordanta cu piesele vestimentare, cu siguranta va fi un element surprinzator din imaginea noastra de ansamblu.