Un Paște de neuitat în 2017: tradițiile sunt păstrate la Crăiasa Munților

Un Paste de neuitat in 2017 - traditiile sunt pastrate la Craiasa Muntilor

Cea mai importantă sărbătoare creștină necesită mereu un decor bogat în tradiții și obiceiuri bine păstrate, specifice fiecărei zone a țării. De la bucate, la slujba de Înviere și micile cutume atât de speciale, este foarte important să găsești un decor potrivit pentru tine și familia ta în timpul sărbătorilor pascale: îmbinarea perfectă dintre modern și neaoș – mici amuzamente pentru cei mici și voie bună pentru cei mari.

Din acest motiv, complexul Crăiasa Munților pregătește ceva perfect cu ocazia Paștelui în 2017, când atât catolicii, cât și ortodocși sărbătoresc Învierea Domnului în aceeași duminică. Și cum unde-s mulți, distracția crește, vă promitem un Paște de neuitat alături de cei dragi și în atmosfera unică din frumoasa zonă a Branului. La mijlocul lui aprilie, natura renaște în toată splendoarea ei. Pomi înfloriți, iarba de un verde crud și un aer proaspăt, numai bun de făcut drumeții și provocat o foame sănătoasă!

La Crăiasa Munților, Paștele 2017 înseamnă tradiție, aventură, relaxare și cele mai gustoase bucate.

O zonă bogată în tradiții, Bran este cunoscut pentru atmosfera specială de Paște. Obiceiurile păstrate cu sfințenie de localnicii oferă sărbătorii un aer inedit, lipsit de comercialismul din marile orașe. Încondeierea ouălelor sub atenta supraveghere a artiștilor locali, obiceiul ”Plugarului” sau ”Împușcatul cocoșului”, drumul din noaptea de Înviere spre una din bisericile vechi din zonă și o lungă listă de mici secrete bine tăinuite transformă Crăiasa Munților într-o destinație de vis pentru cei care doresc un Paște tradițional în 2017.

Pentru cei mai temerari, Crăiasa Munților este pregătită cu o listă lungă de mini-aventuri, perfecte pentru a pune sângele în mișcare. Drumeții pe dealuri în plină floare, plimbări cu căruța trasă de armăsari falnici, o sală de sport dotată modern (numai bună pentru a da jos caloriile de la masa de Paști), un teren de fotbal pentru microbiștii convinși, biciclete și role pentru cei care nu concep o singură zi fără sport. Iar lista poate continua dar dorim să avem și câteva surprize pentru oaspeții care ne trec pragul la Paște 2017.

Dacă sunteți în căutarea unei oaze de liniște, atunci Crăiasa Munților este locul perfect pentru relaxare și câteva zile doar pentru tine. Camerele dotate modern, cu priveliști care îți taie răsuflarea, curțile spațioase și peisajul din jur te îndeamnă să uiți de toate grijile, de muncă, proiecte și orice sursă de stres și te întâmpină cu brațele deschise pentru a petrece Paștele cât mai liniștit în 2017. Ne asigurăm că totul se ridică la înălțimea așteptărilor tale: de la bucate expert preparate pe baza rețetelor tradiționale și cu ingrediente proaspete, din zonă, la curățenie și servicii conexe (saună, jacuzzi), totul este organizat în așa fel încât tu să poți lua o gură de aer (atât fizic, cât și metaforic).

Nicio sărbătoare din România nu este completă fără o masă îmbelșugată. La Crăiasa Munților Paștele nu face excepție. Alegem doar cele mai bune ingrediente din zonă (ouă proaspete, brânză tradițională, primele legume ale primăverii, carne de miel crescut cu dragoste) și le combinăm în rețete numai de noi știute, inspirate de zona superbă a Branului. Miel, sarmale, platouri cu aperitive, vinuri care te binedispun instant și țuică fiartă dacă nopțile sunt mai răcoroase – toate te așteaptă de-a lungul întregului sejur petrecut de Paști 2017 la Crăiasa Munților. Și aici nu am menționat nimic de deserturile fine, cremoase și absolut irezistibile – dar preferăm să le descoperi ”pe viu” atunci când ne vedem de Paști.

Așa că dacă deja visezi la o mini-vacanță de evadare în primăvara lui 2017 și îți dorești să petreci sărbătorile de Paști alături de cei dragi într-un cadru plin de frumusețile naturii și bogat în tradiții, atunci Crăiasa Munților te așteaptă cu brațele deschise și o listă lungă de aventuri frumoase care abia așteaptă să devină amintiri de neprețuit.

Publicitate