De care electrocasnice ai nevoie în bucătărie?

kbc-slider-kitchen-1

Gătitul a devenit mai mult un fel de experiență pentru toate simțurile și pentru impresionat oaspeții, nu doar o corvoadă banală. Bucătăria s-a transformat astfel într-un depozit pentru lux și frumusețe datorită electrocasnicelor cu funcții cât mai complexe și cu design cât mai futurist. Dar pe lângă avantajele funcționale, unele electrocasnice de bucatarie sunt create special pentru ne ajuta să economisim timp și energie. Aceasta este lista cu tot ce ne trebuie într-o bucătărie modernă.

1. Frigiderul: unul dintre cele mai importante aparate electrocasnice. Aici poți păstra alimentele proaspete cât mai mult timp și poți reduce risipa resturilor. Capacitatea pe care o vei avea depinde de cum vei folosi frigiderul și de câți oameni...

Citeste mai mult...

Promovarea site-ului prin strategii de link building in 2016 II

18739-NRW23V

Promovarea site-ului prin tehnici de SEO s-a dezvoltat anul acesta afectand semnificativ criteriile de clasare a website-urilor prin filtrele motoarelor de cautare, in mod preponderent in urma actualizarii pachetului Penguin de la Google.

Actualizarea pachetului, urmarind scaderea oportunitatilor de urcare in motoarele de cautare ale website-urilor care incalca regulamentul Google prin utilizarea de black SEO, impune schimbari majore in stabilirea strategiei de link building pentru promovarea site-ului. Astfel, modalitatile de luare in considerare a unui link de catre Google vor fi mai drastice pe de-o parte, dar si oportuniste pentru cei care profita de aceasta schimbare si acorda mai multa atentie strategiei de promovare SEO.

...

Citeste mai mult...

De ce are nevoie un oras pentru a fi curat?

Analizand succesul unor orase in domeniul turistic si insuccesul altora, descoperim ca exista un factor care le diferentiaza intr-un mod vizibil: curatenia. Este cat se poate de adevarat ca factori de diferentiere pot sa fie si  istoria sau monumentele din orasul respectiv. Curatenia insa, este cea care are o importanta colosala, generand extrem de multe aprecieri.

Curatenia unui oras nu este intocmai la fel cu cea de acasa. Pentru a administra o astfel de curatenie este nevoie de foarte multe utilaje si o educatie extrem de puternica pentru populatie.

Care sunt elementele strict necesare?

In primul rand, mobilierul urban trebuie sa fie unul de buna calitate, foarte bine pozitionat. Este bine sa fie cosuri de gunoi peste tot si...

Citeste mai mult...

Buget de 75 milioane de lei pentru achiziția de mașini electrice și dezvoltarea infrastructurii de încărcare

Ministerul Mediului a propus acordarea în 2016, prin Fondul de Mediu, a 75 de milioane de  lei pentru stimularea achiziționării de mașini electrice și hibride noi, precum și pentru dezvoltarea infrastructurii de încărcare, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe, Istvan Jakab, consilier al ministrului Mediului, Cristiana Pașca Palmer.

electric-car_technology_of-100599537-primary.idge {tags}

„În momentul în care la Guven am prezentat o schemă de sprijin de ajutor de stat pe partea de vehicule electrice și hibride și infrastructră am spuns că am vrea să fie o schemă pe următorii 5 ani și că am vrea să ajungă la 100 de milioane de lei pe an. Anul acesta o sa începem undeva mai modest . Noi am propus 75 de milioane de lei”, a declarat Istvan Jakab.

Acesta a precizat că după aprobarea...

Citeste mai mult...

Ce trebuie sa contina niste servicii SEO de buna calitate

servicii seoTraim in epoca internetului, motiv pentru care din ce in ce mai multi afaceristi aleg sa isi desfasoare afacerile in mediul online. Pana aici, nimic gresit. Problemele apar in momentul in care realizeaza ca mediul online nu este intocmai la fel cu cel offline. Da! Scopul este acelasi: de a vinde. In online insa, exista o serie de elemente care conteaza extrem de mult pentru ca o afacere sa fie de succes.

Unul dintre aceste elemente este Google. Vrem, nu vrem, toata lumea cauta pe Google, in momentul in care isi doreste sa gaseasca ceva, indiferent ca este un magazin de bijuterii sau o firma de curatenie.
Astfel, indiferent ce oferi, iti vei dori sa fii pe primele locuri in cautarile Google, evident, pentru domeniul in care...

Citeste mai mult...

Publicitate