Bratarile handmade Shamballa adoptate de staruri din intreaga lume

bratari handmade samballa

Ce poarta in ziua de azi cele mai mari vedete de televiziune, filme si sport? Inspirate din religia budhista, bratarile de mana cunoscute sub denumirea de bratari handmade Shamballa fac furori de mai bine de cativa ani in randul celebritatilor din intreaga lume.

Trendsetterii si stilistii deopotriva au adoptat obiceiul de a purta aceste bratari, ele devenind rapid una dintre tendintele modei cu cea mai rapida crestere in randul celebritatilor cu mare popularitate, precum si in randul fanilor pe care ii au.

Cantareti de hip-hop, vedete sportive si staruri de cinema, toti au intrat in trendul bratarilor handmade Shamballa. Mai mult decat atat, multe dintre marile vedete de la Hollywood isi inspira fanii prin propriile creatii de bratari Shamballa, promovand astfel aceasta tendinta inspirata din budhism.

Ce sunt, de fapt, bratarile Shamballa?

Pentru inceput, retine ca exista trei scrieri diferite pentru numele acestor bratari (sau cel putin inspiratia pentru aceste bratari). Acestea sunt: Shamballa, Shambala si Shambhala. Care dintre cele trei scrieri este corecta? Dat fiind faptul ca aceste accesorii sunt inspirate din vechiile traditii si filozofii tibetane budiste, este foarte probabil ca ortografia corecta sa fie “Shambhala”.

In conformitate cu diferite texte tibetane antice, “Shambhala” este un loc de liniste, pace si fericire, unde toti oamenii sunt luminati de o karma buna si de energie pozitiva.

Fie ca este vorba de o imparatie mitica sau nu, “Shambhala”, nascuta din spiritualitatea tibetana budista, a devenit o parte a culturii pop. In cultura pop, cu toate acestea, cu cat se scrie mai usor, cu atat este mai bine, motiv pentru care aceste bratari au ajuns sa aiba in prezent denumirea de Shamballa.

Astazi, bratarile Shamballa au devenit unele dintre cele mai populare accesorii cadou. Adoptate de lumea modei feminine si masculine, bratarile handmade Shamballa sunt, de fapt, foarte usor de creat, fiind nevoie de provizii minime.

Aceste accesorii se fac, de obicei, din benzi din piele sau din nailon, care sunt cusute impreuna in impletituri simetrice si impodobite cu una pana la sapte pietre sau perle, care sunt tesute in design.

Se spune ca fiecare perla reprezinta o calatorie sacra pe drumul chibzuielii, bucuriei, pacii, echilibrului si al concentrarii. Unii prefera sa interpreteze semnificatiile pietrelor in alte moduri, spunand ca acestea reprezinta invataminte pentru iertare, intelepciune, liniste, pace, iluminare, fericire si vindecare spirituala. 

Publicitate