Bratarile handmade Shamballa adoptate de staruri din intreaga lume

bratari handmade samballa

Ce poarta in ziua de azi cele mai mari vedete de televiziune, filme si sport? Inspirate din religia budhista, bratarile de mana cunoscute sub denumirea de bratari handmade Shamballa fac furori de mai bine de cativa ani in randul celebritatilor din intreaga lume.

Trendsetterii si stilistii deopotriva au adoptat obiceiul de a purta aceste bratari, ele devenind rapid una dintre tendintele modei cu cea mai rapida crestere in randul celebritatilor cu mare popularitate, precum si in randul fanilor pe care ii au.

Cantareti de hip-hop, vedete sportive si staruri de cinema, toti au intrat in trendul bratarilor handmade Shamballa. Mai mult decat atat, multe dintre marile vedete de la Hollywood isi inspira fanii prin propriile creatii de bratari...

Tot ce trebuie sa stii despre virusul Zika

virusul zika

Intepaturile de tantar pot afecta grav sanatatea omului, iar virusul Zika (ZIKV) este unul dintre cele mai bune exemple in acest sens. Dupa febra galbena, febra dengue si Chikungunya, febra Zika este ultimul tip de afectiune ce poate aparea in urma intepaturilor de tantar. Este o boala virala provocata de virusul ce apartine genului Flavivirus.

Simptomele virusului Zika:

Simptomele acestui virus sunt similare cu cele ale febrei dengue. Febra este, insa, cel mai frecvent simptom al infectiei cu Zika.

In conformitate cu Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din Statele Unite ale Americii, aproximativ 1 din 5 persoane infectate cu Zika dezvolta febra Zika. Alte simptome sunt eruptiile cutanate, durerile articulare...

Revoluţia reciclării: Reciclarea deşeurilor în Suedia

Nu ar fi frumos dacă deşeurile dintr-o gospodărie nu ar fi irosite complet? Dacă fiecare obiect ar fi transformat în altceva – produse noi, materiale brute, combustibil sau măcar energie termică?

Steel recycling bales

Suedia aproape a reuşit. Mai mult de 99% din toate deşeurile casnice sunt reciclate într-un fel sau altul. În 1975 procentajul era de doar 38%.

 

Astăzi regula este ca orice staţie pentru reciclarea deşeurilor să nu se afle la mai mult de 300 de metri de orice zonă rezidenţială. Majoritatea suedezilor separă deşeurile reciclabile şi le depozitează în containere speciale din incinta blocurilor sau la staţia de sortare deşeurilor.

 

Reciclarea deşeurilor dusă la un nou nivel

 

Weine Wiqvist, director al programului suedez...

Viata uimitoare a Evei Cassidy

 

Candva a existat o voce de aur ce sageta inimile tuturor celor care o auzeau. Vocea apartinea frumoasei Eva Cassidy: o pasare cantatoare a carei viata s-a terminat prea repede, dar a carei muzica a crescut in popularitate de cand a avut loc moartea ei prematura. 

 

Ea avea ochi albastri, par blond si origini germane, irlandeze si scotiene. Tatai ei, Hugh, a fost un muzician care a cantat la chitara bas si la violoncel. El i-a oferit Evei o chitara atunci cand ea avea doar noua ani si a invatat-o niste acorduri. Fratele mai mic al Evei, Daniel, s-a alaturat si el grupului de muzicieni din familie, iar cele doua surori mai mari ale Evei, de asemenea. Cu Hugh in rol de maestru, intreaga familie obisnuia sa isi distreze...

Publicitate