Sfaturi utile pentru studenți și rezidenti

MG 4639-700x450

Daca ai ales sa studiezi medicina, scopul tau este, cel putin la inceput, unul nobil. Nu putem spune ca este una dintre cele mai banoase activitati, insa este una dintre cele care iti aduc o multumire foarte mare.

Daca iti doresti sa fii un medic de succes, iata cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmezi atunci cand esti student sau rezident:

- Participa la cat mai multe evenimente si converinte medicale. Din fericire, sunt din ce in ce mai multe companii care se ocupa de organizare evenimente si conferinte medicale, destinate atat doctorilor cu experienta, cat si tinerilor. Ai, fara doar si poate, ce invata dintr-o astfel de conferinta si poti sa " furi " meserie de la cei mult mai experimentati.

-  Invata cat mai bine limba...

5 servicii pe care trebuie sa le achizitionezi cand organizezi o nunta

stockvault-just-married105701Organizarea unei nunti este dificila, insa poate fi usurata foarte mult daca apelezi la persoanele potrivite, in momentele potrivite. Daca nu stii de unde sa incepi atunci cand iti organizezi nunta, iata 5 servicii care conteaza extrem de mult:

Servicii de organizare evenimente

Inainte, fiecare cuplu care se casatorea trebuia sa o faca in regim propriu. Mireasa trebuia sa se ocupe de flori si sa aleaga din miile de buchete de mireasa, cosuri cu flori si buchetul de flori, mirele trebuia sa gaseasca un fotograf nunta Bucuresti si o trupa deosebita, in timp ce parintii erau insarcinati cu treburile mai grele, cum ar fi gasirea unui restaurant nunta Bucuresti sau a unui Ballroom Bucuresti. Astazi, totul este mult mai simplu. In Bucuresti...

Cum alegi rochia potrivita de mireasa?

8862f 1333369810Rochia de mireasa este piesa vestimentara care te face sa iesi in evidenta oriunde ai merge in ziua nuntii. Atunci cand trece un alai de nunta, toata lumea este cu ochii dupa mireasa. Daca vrei sa faci o impresie buna, este bine ca rochia sa te avantajeze, sa iti ascunda eventualele defecte si sa iti scoata in evidenta partile cu adevarat frumoase.

Organizarea nuntii, pas cu pas!

4Daca te-a cerut deja in casatorie si esti convinsa ca urmeaza evenimentul cel mare, trebuie sa te apuci de pregatiri. O nunta este un eveniment de anvergura, in care vor fi implicati multi oameni si pe care ti-l doresti a fi perfect. Exista multe detalii extrem de importante si multe detalii ceva mai putin importante, care pot sa decida insa intregul eveniment.
Date fiind emotiile si stresul creat de apropierea evenimentului, s-ar putea sa uiti de anumite detalii.

Publicitate