Mersul pe bicicleta scade cu 45% riscul de apariție a cancerului

Persoanele care renunță la mașină sau la transportul public în comun în favoarea bicicletei, pentru a ajunge la muncă își reduc cu jumătate riscurile de a se îmbolnăvi de cancer sau de boli de inimă. Pentru a ajunge la această concluzie, zece oameni de știință britanici au monitorizat timp de cinci ani modul în care s-au deplasat către locul de muncă peste 260.000 de subiecți.

Modurile de transport utilizate au fost variabilele pe care oamenii de știință le-au folosit pentru a evalua starea de sănătate a subiecților. Adică, i-au comparat pe cei care au avut un mod activ de deplasare (bicicleta, mersul pe jos sau o combinație între cele două) și un mod non-activ de deplasare (mersul cu mașina).

...

Învățarea unei limbi străine – despre depășirea inhibițiilor

V-ați întrebat probabil de ce copiilor le vine întotdeauna mai ușor să asimileze lucruri și informații noi, indiferent de domeniul din care provin acestea și, mai ales, le este ușor să învețe o limbă străină. De ce la vârste mici, “noul” este o provocare interesantă, captivantă și nu un pericol? De ce puterea de adaptare la situații noi de învățare scade odată cu vârsta?

În momentul în care luăm decizia de a învăța o nouă limbă străină, fie ca este limba germana, spaniola sau franceza, este esențial să ne putem stabili scopuri realiste care să aibă menirea de a ne motiva și de a ne susține energetic pe întreg parcursul demersului. Achizițiile se dobândesc în timp și trebuie să fim în permanență conștienți de acest aspect pentru a nu...

Cum alegem cursurile de limbi straine pe care sa le urmam?

images 6Multi dintre noi se lovesc, in viata de zi cu zi, de problema cunoasterii unor limbi straine. Vorbirea fluenta a mai multor limbi asigura, fara doar si poate, un job mai bun, sau rezultate mai bune la locul de munca.

Cum invatam cat mai multe limbi straine?

Simplu,  cautand profesionisti care sa organizeze cele mai cautate cursuri: cursuri de limba englezacursuri de limba franceza sau cursuri de limba germana, sau pentru orice alta limba utila in activitatea fiecaruia.

Gasim foarte multe firme care asigura astfel de cursuri, astfel incat decizia este destul de greu de luat.

Care sunt criteriile pe baza carora alegem un astfel de curs?

Pentru ca exista o oferta variata de cursuri de limbi straine, primul...

De ce sa apelezi la specialisti atunci cand te muti

mutari mobila bucuresti

Se spune ca uneori atunci cand esti nevoit sa te muti cea mai mare corvoada este atunci cand trebuie sa te ocupi de mutarea efectiva a mobilei sau a obiectelor masive din casa. Insa atunci cand iti planifici o mutare cu Bestmovers nu va trebui sa iti mai faceti astfel de griji.

Bestmovers se ocupa de relocari, mutari, transport si debarasare mobila in Bucuresti, la nivel national si chiar si international. Astfel ca, in orice situatie de relocare ai fi noi iti vom putea muta mobila in cel mai scurt timp la noua casa. Apeleaza la noi pentru a scapa de stresul acesta.

Angajarea unei firme specializate pentru a-ti muta mobila si cele mai importante lucruri aduce o valoare exceptionala in zilele in care poate fi o situatie destul de...

Zece sfaturi pentru persoanele care apeleaza la mediere

Apelarea la un profesionist in domniul medierii necesita o pregatire a clientului din multe puncte de vedere, insa acest lucru poate fi foarte usor controlat daca se respecta cativa pasi atunci cand se apeleaza la biroul nostru de mediere din Bucuresti. Fie ca este vorba despre cazuri de discriminare, precum discriminarea la locul de munca, discriminarea rasiala sau religioasa, forme de discriminare etnica, sau chiar si in cazul in care apelati la un mediator de divort sau unul juridic, este bine sa urmati acesti pasi care vor contribui la solutionarea problemelor dumneavoastra.

Gasiti acord in lucrurile neinsemnate. Daca puteti ajunge la un acord cu privire la orice, chiar si cu privirea la faptul ca vremea nu a fost cea mai buna in drum...

Publicitate