Cele 7 avantaje ale unui centru de afaceri

centrul-de-afaceri-sibiu-exteriorAtunci cand vine vorba de inchirierea unui spatiu pentru birouri, centrele de afaceri sunt comparate injust cu locatii private din cladiri mai mici, iar facilitatile oferite de un centru de afaceri sunt catalogate pe nedrept ca fiind prea scumpe. Nimic mai fals: adeseori, un centru de afaceri este mult mai echitabil din punct de vedere al costurilor decat un spatiu conventional si prezinta si o serie de beneficii.

Sectoarele cu cea mai rapida crestere pe piata de francize

afacere antreprenor start up 50252500In timp ce cresterea pe piata din SUA ramane aproape constanta, sistemul de francize a devenit o afacere globala: peste 17000 de francize au aparut anul trecut, iar 55% se aflau in afara continentului nord-american.  Acestea sunt sectoarele care un inregistrat cea mai rapida crestere pe piata de francize:

Chevron renunta la exploatarea gazelor din Romania

chevronExploatarea gazelor de sist din Romania a reusit sa genereze numeroase proteste si certuri intre cei care urmareau demararea acestor exploatari, datorita oportunitatilor financiare si cei care doreau sa le evite, datorita riscurilor asupra mediului pe care le reprezentau.

Se pare ca Chevron a hotarat sa se retraga din Romania, dupa ce in urma cu o luna s-a retras si din Polonia, ude urma sa extraga, de asemenea, gaze de sist. Reprezentantii Chevron au spus doar ca renunta la exploatare, fara sa motiveze de ce au luat aceasta decizie.

Im 2014, cei de la Chevron Romania au realizat un studiu geofizic 2-D, pentru doua concesiuni din regiunea Dobrogea, la care insa au decis sa renunte. Se pare ca este o decizie pe care au luat-o dupa ce au...

Publicitate